Arts visuals en espais alternatius

Arts visuals en espais alternatius Premià de Mar 2018

L'objectiu d'aquest programa és acostar les tècniques de les arts visuals al conjunt de la ciutadania, traient les activitats artístiques dels tallers i situant-les al carrer. Per fer-ho s'han organitzat activitats molt diverses que van des dels tallers i les exposicions fins a fires d'art, passant per concursos de tècniques diverses, com la fotografia antiga o la pintura ràpida, o fins i tot un ral·li fotogràfic.

Xerrades, converses i Mostra de Graffiti

Dins del programa "Arts visuals en Espais Alternatius", el divendres 18 de maig es compta amb la presència del fotògraf Ibai Acebedo que oferirà una xerrada sobre tècniques fotogràfiques a l'Espai l'Amistat. El divendres dia 25 de maig els protagonistes seran els pintors abstractes. Els artistes Pol Peiró, Paulí Josa i Santi Domínguez mantindran una conversa sobre l'abstracció en l'art al pati de Can Roura. El programa es clourà el diumenge 10 de juny quan, entre altres activitats, tindrà lloc la 7a Mostra de Graffiti.

Aquesta tercera edició del programa "Arts visuals en Espais Alternatius" l'organitza l'Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració de l'Andana, l'Associació d'Artistes Plàstics i el Grup Fotogràfic Argent.

PROGRAMA COMPLET:

ARTS visuals en espais alternatius programa Premià de mar 2018